O NAS

Smo družinsko podjetje Gumilar z dolgoletnimi izkušnjami, ki je bilo ustanovljeno leta 1974 Naši začetki so bili usmerjeni v različna ključavničarska dela, vzdrževanje in popravila kmetijske mehanizacije, pozneje pa v izdelovanje kovanih kovinskih ograj.

Ker je naša proizvodnja iz leta v leto rastla, smo jo usmerili v strojno preoblikovanje kovin in pričeli z izdelovanjem kovinskih izdelkov in kovinskih konstrukcij večjih serij.

about-us-content-image

Leta 2015 smo podjetje nadgradili z nakupom varilnega robota. Zaradi povečanega obsega dela in želje po tehnološko še bolj modernizirani in dovršeni proizvodnji je leto 2021 za nas pomenilo velik preobrat, saj smo proizvodnjo obogatili še z nakupom novega laserja za razrez pločevine in laserja za razrez cevi, leta 2024 pa tudi stroja za upogibanje oz. Ukrivljanje pločevine.

Tako smo svojim sedanjim in bodočim naročnikom omogočili učinkovite storitve in izdelke visoke tehnološke kakovosti po konkurenčnih cenah.

NAŠE POSLANSTVO

Naše poslanstvo je zadovoljiti potrebe naših strank ter ohranjati zaupanje, ki smo ga vzpostavili tekom dolgoletnega sodelovanja. Temelj našega dela so izkušnje, znanje in profesionalnost naših zaposlenih, ki jim želimo zagotoviti prijetno delovno okolje.

NAŠA VIZIJA

Pri podjetju Gumilar stremimo k stalnemu nadgrajevanju razvoja podjetja, ohranjanju kakovosti izdelkov, širjenju prepoznavnosti na domačem in tujem trgu, s ciljem, ostati kakovosten in cenovno konkurenčen izvajalec.